## **WOODBURY ELEMENTARY**





#### MINIMUM DAY SCHEDULE – GEN ED

### **Cohort A**

8:05 – 9:50 In-person instruction = 105 minutes

9:50 – 10:30 Lunch/Travel

10:30 – 11:00 Asynchronous = 30m (Intervention/music 1x per week)

11:00 - 12:45 Asynchronous = 105 minutes

Total combined (in-person and asynchronous) instructional time = 240 minutes

#### **Cohort B**

8:05-9:50 Asynchronous = 105 minutes

9:50 - 10:30 Lunch

10:30 – 11:00 Asynchronous - 30m (Intervention/music 1x per week)

11:00 - 11:20 Travel

11:20 – 1:05 In-person instruction = 105 minutes

Total combined (in-person and asynchronous) instructional time =

240 minutes

\*Conference Time begins at 1:05\*

### **MINIMUM DAY – SDC**

8:05 - 10:05	Instruction	120 minutes
10:05 – 10:15	PE	10 minutes
10:15 – 11:25	Instruction	70 minutes
11:25 – 12:05	Lunch	40 minutes
12:05 – 12:35	Instruction	30 minutes
12:35 - 12:45	PE/Dismissal	10 minutes

Total instructional time = 240 minutes

#### 2020-2021 HYBRID LAST DAY SCHEDULE

# **LAST DAY OF SCHOOL – GEN ED**

#### **Cohort A**

8:05 – 10:15 In-person instruction = 120 minutes

10:15 – 11:50 Lunch/Cleaning/Travel

11:50 – 1:50 Asynchronous = 120 minutes

1:50 – 2:20 Teacher Release Asynchronous = 30 minutes

Total combined (in-person and asynchronous) instructional time = 270 minutes

#### **Cohort B**

8:05-10:15 Asynchronous = 120 minutes 10:15-11:50 Lunch/Cleaning/Travel

11:50 – 1:50 In-person instruction = 120 minutes

1:50 – 2:20 Teacher Release Asynchronous = 30 minutes

Total combined (in-person and asynchronous) instructional time = 270 minutes

## **LAST DAY OF SCHOOL – SDC**

8:05-10:05	Instruction	120 minutes
10:05 - 10:15	PE	10 minutes
10:15 – 11:30	Instruction	75 minutes
11:30 - 12:10	Lunch	40 minutes
12:10 - 1:00	Instruction	50 minutes
1:00 - 1:15	PE/Dismissal	15 minutes

Total combined (in-person and asynchronous) instructional time = 270 minutes